23:30 , Pa Phi Phi Island

HEEEEEEEEEEEEEEJ !   samst uppdatering, men jag har ju semeeester!

Befinner mig nu pa Phi Phi island, de 5e av 7e stallet vi ska till.

Nar jag skrev mitt senaste inlagg sa befann vi oss pa on Koh Rasha Yai. Sedan for vi till Coral Island innan vi sen akte en jakla resa pa 6 timmar totalt (med longtail, farja & taxi) till det roligaste stallet av alla, Ao Nang!


Pa Coral stannade vi 3 dagar, som vi iforsig gjort och ska gora pa alla stallen, men aja. On ar valdigt liten, det finns bara en resort pa den, men den var valdigt fin. Var dar forra gangen vi var i Thailand ocksa, men nu battrade jag pa alla minnen annu mer, hihi. Dagarna tillbringades i poolen, for det mesta med Charlie fast jag var under vattnet. Han tranar pa att dranka Beor eller natt, hmm. Pa kvallarna forsokte jag ta tag i att lara mig biljard, vilket inte funkade alls. Jag var glad om jag ens prickade "bollen", men det funkade iaf ganska bra nar man blev arg.

En fet resa mellan Coral och Ao Nang har vi ocksa hunnit med. En farja pa 2 timmar, i varldens sol och varme sa vi holl pa att do. Men brannan battrade vi iaf pa! (Mitt ansikte ser inte ut som en gris langre, sa nu vagar jag visa mig bland folk igen!) I Ao Nang hade vi jakligt kul, vi blev thailandares nya karlekar, kopte en massa fint & sag spindlar som var storre av min hand (OMG). Vi hann ocksa med en liten trip pa nagra oar en av dagarna pa Ao Nang. Stranden dar var inte sa fin, sa vi unnade oss lite lyxigare och tog en longtailbat ut till oarna Poda Island, Chicken Island &  Phra Nang. Vi stannade ocksa pa ett stalle och snorklade, jag ar5 glad att jag vagade mig i bland alla fina fiskar, hihi. Men det ar verkligen en upplevelse!

Just nu ar jag pa on Phi Phi Island, hit akte vi igar med farjan fran Ao Nang. Det ar ratt kul att ha varit har, det ar sjukt mycket ungdomar och allt vad de hor till. Men stranden stimmar lite, pa morgonen ar det vatten pa "normalt" avstand fran stranden. Men efter nagra timmar far man ga ungefar en kilometer for att kunna doppa sig, dar snackar vi lagvatten! haha. Men imorgon ska vi ta en bat till nagon finare strand, sa jag kan fortsatta pa brannan, hihi! Dock sa kanner jag mig inte alls brun, hoppas det ar inbillning..

Innan vi ska hem mot kylan igen sa ska vi hinna med 2 stallen till. Nasta o heter Koh Lone. Darefter ska vi aterigen till Phuket nar pappa fyller 50. Han present ar skitgullig, maste komma ihag att visa en bild sen, hihi. Jaja, nu ska jag kila upp till hotellet, mamma ar orolig att jag ska bli kidnappad av nagra skorovare eller natt, kanske att jag far ga pa plankan (som i Peter Pan-filmen nivet). Tror ni det finns nagon prins som fangar mig har sa jag inte drunknar? haha, min lilla thailandning fran Ao Nang hade nog inte bangat.

HA DET FETING JAKLA BAST I KYLAN.
Har ju sjalv bara lite mer an en vecka kvar i solen, jag kommer frysa ihjal hemma i sverige.

blota kyssar, Beatriiice