plugg, plugg & plugg

Måste bara nämna att Lilltott gick superbra idag, helt sjukt vad det har gått framåt de senaste veckorna! Det är bra, för nu om ett par veckor ska hon ha vintervila så då hinner hon smälta allt hon lär sig varje dag, min lilla bäbis blir snart stor. 7-åring om bara några månader, då räknas hon minsann som vuxen!

Min kväll har bara bestått av plugg, går snart av på mitten om det ska fortsätta såhär. Härda Bea, härda! Har somsagt en massa att jobba igen tills jag åker till Thailand, och ska man ha bra betyg också så får man ligga i. Idag är det 22 dagar tills skolan slutar!

Idag blev jag osams med min spanskalärare, hon skällde ut mig för att jag hade varit sjuk och borta från en lektion förra veckan, och borta idag då jag hade lucia-träning. Det är ju lättare att kasta skit på en elev än att gå till läraren att ha sina åsikter om att eleverna "inte sköter skolarbetet". Den dagen jag inte sköter de, då är de fan fest @ my place, HEHE! nej, jag skoja. Men jag var väldigt arg, tänker absolut inte stå och ta skit av henne, verkligen inte ! Men idag har jag pluggat extra extra bara för att få j**ligt bra på mitt prov imorgon, hon kan fan inte säga att jag är dålig, Hmmft!

nej, slut på mina aggrisiviteter. Nu måste jag verkligen sova, GODNATT!



Vad tycker vi om mina skills i paint ? ..